Графік роботи:

Щоденно: 10:00–20:00

0
Мій кошик

Економіка

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Настільні ігри: економіка

В інтернет-магазині Good Games настільні ігри про економіку користуються заслуженим увагою. Адже ця галузь стає одним з головних напрямків сучасного життя, і вивчати її закони настільна гра економіка допоможе ефективніше, ніж нудні підручники і довгі лекції. Під час гри кожен учасник зможе відчути прийняті рішення і побачити результат, чи не зубрячи складні і не завжди зрозумілі формули.

Монополия (Monopoly)

Настільна гра для дорослих

Хоча настільні ігри для дорослих з економіки не замінять вищої освіти в цій галузі, вони зможуть на практичних прикладах показати керівнику підприємства, підприємцю або працівникові основні принципи роботи компанії і навчити приймати правильні рішення в обстановці реального бізнесу.

Кращі логічні настільні ігри

Найпопулярніші настільні ігри з економіки вимагають вміння складати плани, розподіляти доходи і втілювати намічене в життя.

Серед найбільш затребуваних ігор цього типу:

- Настільна гра: Одержимість,в стилі хоррор, коли потрібно вижити в місті і впоратися з нападом монстрів, позбутися від одержимості і зберегти розум;

- Настільна гра: Prosperity (процвітання), щоб правити однією з розвинених країн і визначати економічний курс держави;

- Настільні ігри в серії Імаджинаріум пропонують величезну різноманітність сюжетів, спрямованих на розвиток фантазії, щоб зв'язати незвичайних героїв з економічними законами.

Ви можете замовити на нашому сайті ці та інші настільні ігри для дорослих з економіки українського або іноземного виробництва.

Одесская монополия

Як вибрати настільну гру на двох

Переваги таких ігор в тому, що для них не обов'язково збирати велику компанію. Її цілком можна пройти удвох, щоб оцінити, які дії будуть найбільш оптимальними. Ви зможете купити версії, вироблені в Європі або гри про економіку настільні виробництва України. Адже закони розвитку однакові в будь-яких країнах, і будівництво середньовічної Праги, замку в Ланкаширі або сучасної держави відрізняється тільки антуражем.

Найпопулярніша настільна гра з серії економіка - Монополія і Колонізатори, але інші розваги не менш цікаві. Щодня з'являються нові сюжети, серед яких непросто вибрати кращі.

Чим хороші економічні гри?

Не тільки вивчення правил і законів змушує учасників купити настільні ігри Економіка. Вони максимально наближені до сучасних реалій. Кожному гравцеві доведеться:

  • спілкуватися з іншими учасниками на ринку;

  • торгувати і домовлятися замість того, щоб боротися;

  • оперувати акціями і коштами.

Ігри про економіку виробництва України набули величезної популярності, в правилах і картах враховуються місцеві особливості, що допомагає швидше орієнтуватися в поточній ситуації.

Якщо вам цікаві низькі ціни, вас порадують настільні ігри зі знижкою і по акції, які пропонує наш магазин. Слідкуйте за оновленнями, щоб не упустити найвигідніші пропозиції.

Ви зможете купити настільну гру Економіка в нашому магазині з доставкою по Одесі або в будь-яке місто України.

Вгору